Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ιν οβής απαλίς (Αυγά με σάλτσα καρυδιών)

Υλικά
8 αυγά σφιχτά
50 γρ. τριμμένο καρύδι
1 κουτ. Σούπας μέλι
1 κουτ. Σούπας σέλινο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι
Λίγο ξίδι

Εκτέλεση
Βράζετε τα αυγά για 5 - 6 λεπτά , τα κόβετε στην μέση και αφαιρείτε τον κρόκο.


Ανακατεύετε τους κρόκους με το μέλι, τα τριμμένα καρύδια, το ψιλοκομμένο σέλινο, αλάτι, πιπέρι και το ξίδι. Σερβίρετε τα αυγά γεμίζοντας τα με το μείγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: