Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Σάλτσα ρόκας σπανάκι για ψητά κρέας και ψάρι

Υλικά
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι φύλλα ρόκα φρέσκα
1 φλιτζάνι φύλλα σπανάκι φρέσκα
½ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
1 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού
3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι γλυκού ​​ πιπέρι
1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 Πρέζα κόκκινης καυτερής πιπεριάς


Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατέψτε μέχρι τα να πολτοποιηθούν σε σάλτσα.


Δοκιμάστε και διορθώστε το αλάτι και το πιπέρι.

Σερβίρετε πάνω από ψάρι ή κρέας ψημένο στη σχάρα και σερβίρετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: