Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Άσπρη σάλτσα για ψητό ψάρι

Υλικά
½ φλιτζάνι Μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
2 κουταλάκια γλυκού ψιλοκομμένη κάπαρη
2 κουταλάκια γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
½ κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού

Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε να ενοποιηθούν. Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν σερβίρετε 

Δεν υπάρχουν σχόλια: