Το φιλέτο κοτόπουλο θεωρείται μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή θέλουν να χάσουν μερικά κιλά.
Η Οργάνωση «Compassion in World Farming»
για τη βελτίωση των συνθηκών και πρακτικών στις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες
δημοσίευσε ένα βίντεο που εξηγεί πότε ένα φιλέτο κοτόπουλο έχει μεγαλύτερη
ποσότητα λίπους από αυτή που θα έπρεπε.
Το μυστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, βρίσκεται στις λευκές
ραβδώσεις που εμφανίζονται πολλές φορές παράλληλα με τους μύες του κρέατος.
Όσο πιο μεγάλες και ορατές είναι, τόσο χειρότερη είναι η
ποιότητα του κοτόπουλου, καθώς το ποσοστό πρωτεΐνης μειώνεται σημαντικά.
(Α) άριστη ποιότητα, (Β) μέτρια ποιότητα, (Γ) κακή ποιότητα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου