Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΕΝΤΑΤΑ (μπιφτέκια)

Υλικά
500 γραμ. κιμά
1 μπαγκέτα βουτηγμένη σε άσπρο κρασί
1/2   κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κουτ. αλάτι ανακατεμένο με 1 κουτ. λίγο λευκό κρασί
λίγοι σπόροι κουκουναριού
κόκκους πιπεριού
2 κούπες βρασμένο κρασί μέχρι να μήνη το μισό
λίγη λαδόκολλα

Εκτέλεση


Αναμίξατε τον κιμά με το βουτηγμένο σε κρασί ψωμί. Τρίψτε τα μπαχαρικά και βάλτε τα στο κρέας. Σχηματίστε μικρά μπιφτέκια και βάλτε μέσα τους το κουκουνάρι και τους κόκκους του πιπεριού. Βάλτε τα στη λαδόκολλα ή σε αλουμινόχαρτο και μαγειρέψτε τα μαζί με το βρασμένο κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: