Μια γλυκιά συνταγή νηστίσιμη που σίγουρα θα την απολαύσετε.
Υλικά
200 γραμ. φουντούκια
1 ποτήρι νερό
1 βανίλια
125 γραμ. κακάο
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
70 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Στο μούλτι αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά μέχρι να γίνουν
σκόνη.
Σε κατσαρόλα βάζουμε υλικά μαζί με το φουντούκι και ανακατεύοντας
συνεχώς αφήνουμε μέχρι να δέση η σοκολάτα και να γίνει κρεμώδη.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε σε
βάζο και φυλάμε εκτός ψυγείου. Διατηρείτε για 1 μήνα αν προλάβει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου