Μια ελαφριά κρεμώδη σαλάτα φέτας με άνηθο.
Υλικά
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
1/4 φλιτζάνι γάλα
1/4 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σ3ε μπολ τρίβουμε την φέτα και την ανακατεύουμε με όλα τα
υπόλοιπα υλικά. Την βάζουμε σε γυαλίτσα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου