Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Βινεγκρέτ για σαλάτες

Μια νόστιμη μεσογειακή σάλτσα με ελιές Καλαμάτας και φέτα μαζί με κρεμμύδι, μέλι και ρίγανη.

Υλικά
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 κουταλιές σούπας ξίδι
3 κουταλιές ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένες
3 κουταλιές φέτα θρυμματισμένη
2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια γυαλίτσα την κλείνουμε και χτυπάμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: