Μια νόστιμη μεσογειακή σάλτσα με ελιές Καλαμάτας και φέτα
μαζί με κρεμμύδι, μέλι και ρίγανη.
Υλικά
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 κουταλιές σούπας ξίδι
3 κουταλιές ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένες
3 κουταλιές φέτα θρυμματισμένη
2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια γυαλίτσα την κλείνουμε και
χτυπάμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου