Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Κρεμώδη σαλάτα με μπλε τυρί

Αυτή η κρεμώδες σαλάτα μπορεί να μπει σε κρακεράκια ή ψημένες φέτούλες μπαγκέτας ακόμα και σε ένα μπέρκερ.
Το μπλε τυρί θα πρέπει να το κόψετε σε πολύ μικρά κομμάτια, αλλά να μην το πολτοποιήσετε. Σας συνιστούμε να το ανακατέψετε με το χέρι και να μην χρησιμοποιήσετε μπλέντερ.

Υλικά
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 ½ κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
200 γραμ. χοντροκομμένο μπλε τυρί

Εκτέλεση

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή μία μαρίζ (σπάτουλα) ανακατέψτε ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: