Ένα απλός νόστιμος και εύκολος τρόπος να απολαύσετε σολομό
ψημένο με μπαχαρικά στον φούρνο.
Υλικά
1 κουταλάκι γλυκού Κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι γλυκού άνηθο
1 κιλό φιλέτα σολομού, κομμένο σε ατομικές μερίδες
2 κουταλάκια γλυκού λάδι
1 λεμόνι σε φέτες
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 250° C .
Αναμίξτε τα καρυκεύματα σε ένα μικρό μπολ.
Τοποθετήστε τα ψάρια, με το δέρμα προς τα κάτω, σε ελαφρά λαδωμένο
ταψί.
Ψήστε 8 έως 10 λεπτά ή μέχρι τα ψάρια κόβονται εύκολα με ένα
πιρούνι. Σερβίρουμε με φέτες λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου