Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Σουβλάκι με πίτα θαλασσινών

Ένα καθαρά μεσογειακό σουβλάκι πίτα με θαλασσινά για αυτούς που νηστεύουν αλλά και για αυτούς που δεν προτιμούν το κρέας αλλά λατρεύουν το σουβλάκι.

Υλικά
4 πίτες για σουβλάκι
1 φλιτζάνι καθαρισμένες γαρίδες
1 φλιτζάνι καλαμάρια χοντροκομμένα
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1 ντομάτα σε φέτες
1 φλιτζάνι Σάλτσα γιαουρτιού Δείτε συνταγή εδώ
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Περνάμε τις γαρίδες σε 4 καλαμάκια και τα καλαμάρια σε άλλα 4 καλαμάκια. Ψήνουμε στην πλάκα ή στα κάρβουνα τα θαλασσινά μέχρι να ροδίσουν.
Βάζουμε σε κάθε πίτα από ένα καλαμάκι γαρίδες και ένα καλαμάρια.
Μοιράζουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα και τον μαϊντανό. Βάζουμε από μία κουταλιά σάλτσα γιαουρτιού, αλάτι και πιπέρι.
Τυλίγουμε τα σουβλάκια και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: