Ένα καθαρά μεσογειακό σουβλάκι πίτα με θαλασσινά για αυτούς που
νηστεύουν αλλά και για αυτούς που δεν προτιμούν το κρέας αλλά λατρεύουν το
σουβλάκι.
Υλικά
4 πίτες για σουβλάκι
1 φλιτζάνι καθαρισμένες γαρίδες
1 φλιτζάνι καλαμάρια χοντροκομμένα
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 ντομάτα σε φέτες
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Περνάμε τις γαρίδες σε 4 καλαμάκια και τα καλαμάρια σε άλλα
4 καλαμάκια. Ψήνουμε στην πλάκα ή στα κάρβουνα τα θαλασσινά μέχρι να ροδίσουν.
Βάζουμε σε κάθε πίτα από ένα καλαμάκι γαρίδες και ένα καλαμάρια.
Μοιράζουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα και τον μαϊντανό. Βάζουμε
από μία κουταλιά σάλτσα γιαουρτιού, αλάτι και πιπέρι.
Τυλίγουμε τα σουβλάκια και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου