Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Γεμιστά βραστά αυγά

Υλικά
6 βραστά αυγά
2 κουταλιές σούπας γιαούρτι
3 κουταλιές τυρί κρέμα
3 κουταλιές τσένταρ τριμμένο στον ψιλό τρίφτη
1/4 φλυτζάνι πιπεριά ψιλοκομμένη
1/4 φλυτζάνι μπέικον μαγειρεμένα και ψιλοκομμένα
6 κουταλιές σούπας τσένταρ χοντρά τριμμένο

Εκτέλεση
Καθαρίστε και κόψτε τα αυγά στην μέση.
Αφαιρέστε τους κρόκους και πολτοποιήστε τους ανακατέψτε τους με το γιαούρτι, το τυρί κρέμα, τις 3 κουταλιές τσένταρ, την πιπεριά και το μπέικον.
Βάλτε σε κάθε αυγό από μια κουταλιά του μίγματος στις τρύπες που άφησαν οι κρόκοι των αυγών.
Ρίξτε από πάνω σε καθένα μια κουταλιά τσένταρ, τοποθετήστε σε ένα ταψί και ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί.

Εναλλακτικά αντί για τυρί τσένταρ βάλτε τριμμένη φρυγανιά και ψήστε μέχρι ελαφρώς να ροδίσουν για να γίνουν τραγανά.

Μπορείτε να παραλείψτε το μπέικον για να ευχαριστήσετε τους χορτοφάγους φίλους σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: