Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τα μυστικά για νόστιμα αφράτα μπιφτέκια

Για να γίνουν αφράτα τα μπιφτέκια σας περάστε στο μούλτι μία πατάτα μαζί με το κρεμμύδι.

Για νόστιμα μπιφτέκια βάλτε μαζί με τα άλλα υλικά μία τριμμένη φρέσκια ντομάτα. Θα δώσει μια διαφορετική υφή και γεύση

Αντί για μουλιασμένο ψωμί μπορείτε να βάλετε κουάκερ τριμμένο. Θα δώσει μια ελαφριά συνοχή που θα σας εκπλήξει.


Για ποιο τραγανά μπιφτέκια αντί για μουλιασμένο ψωμί βάζουμε χοντρό σιμιγδάλι.

Τα μπιφτέκια αγαπούν την ρίγανη. Βάλτε αρκετή ποσότητα μην την φοβάστε δίνει μια υπέροχη γεύση.

Για να κάνετε μπιφτέκια για μπέργκερ βάλτε μοσχαρίσιο κιμά με μόνα συστατικά αλάτι και πιπέρι. Τα κάνουμε χοντρά και ψήνουμε σε πολύ δυνατή φωτιά έτσι ώστε να κάνουν εξωτερικά κρούστα και να κρατηθούν εσωτερικά ζουμερά.


Αντί για να μουλιάσετε το ψωμί σε νερό βάλτε το σε γάλα θα δώσει περισσότερη νοστιμιά. Για ποιο γεύση ακόμα διαλύουμε 1 κουταλιά σούπας γιαούρτι σε ένα φλιτζάνι νερό και μουλιάζουμε με αυτό το ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: