Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ταλιατέλες με αρακά και λιαστή ντομάτα

Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες ½ κιλό
1 κρεμμύδι τριμμένο
¼ αρακά κατεψυγμένο
1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι λευκό
1 φλιτζάνι τριμμένη μυζήθρα
4 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για μισό λεπτό το κρεμμύδι και τον αρακά.
Ρίχνουμε το νερό το αλάτι και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα μακαρόνια.
Αφήνουμε να βράσουν ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να ψηθούν αλ τέντε (όπως αναγράφετε στο πακέτο).

Στραγγίζουμε το περιττό νερό που θα έχει μείνει και ανακατεύουμε την λιαστή ντομάτα. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένη μυζήθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: