Υλικά για κάθε μπόλ
1-2 λεπτή φέτα ζαμπόν
1 μεγάλο αυγό, χτυπημένο
Τριμμένο τυρί τσένταρ
Αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Παίρνουμε κάθε μπολάκι για μάρφιν και ντύνουμε όλο τον πάτο
με το ζαμπόν.
Ρίχνουμε το αυγό πάνω ζαμπόν, αλάτι και πιπέρι, αν το
επιθυμείτε.
Βάζουμε στον Φούρνος μικροκυμάτων και ανακατεύετε μέχρι αυγό
να είναι σχεδόν ψημένο 15 έως 30 δευτερόλεπτα.
Βάζουμε επάνω το τυρί και σερβίρετε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου