Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Πράσινα Ανοιξιάτικα ζυμαρικά

Υλικά
2 φλιτζάνια κατεψυγμένα φασολάκια αποψυγμένα
1 μάτσο σπαράγγια κομμένα στα τρίτα
400 ζυμαρικά αχιβάδες
1 λεμόνι ξύσμα
200 γραμ. τυρί φέτα τριμμένη
80 γραμ. σπανάκι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο
νερό να βράσει σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε τα φασόλια και τα σπαράγγια για 3 λεπτά. Αφαιρέστε με μια τρυπητή κουτάλα και βάλτε τα σε κρύο νερό για να μην χάσουν το χρώμα τους.
Σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου, μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίζουμε.
Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τα βρασμένα λαχανικά και το σπανάκι ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε και την τριμμένη φέτα.

Ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: