Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πατατοσαλάτα με μπέικον, λιαστή ντομάτα και κάπαρη

Υλικά
2 κιλά πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
2 φλιτζάνια κομματάκια Κοτόπουλο
1/2 φλιτζάνι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
1/4 φλιτζάνι στραγγισμένη Κάπαρη
250 γραμ. μπέικον ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1/3 φλιτζάνι Μαγιονέζα

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τις πατάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και αφήστε το νερό να βράσει για περίπου 10 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν.
Χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι, στραγγίστε το νερό από τις πατάτες αφήστε να στραγγίξει όλο το νερό. Μεταφέρετε τις πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ.
Εν τω μεταξύ, σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια και το μπέικον.
Προσθέστε στο μπόλ με τις πατάτες  όλα τα υλικά και χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα σιλικόνης με ήπιο ανακάτεμα να μην διαλύσουν οι πατάτες.

Αλατοπιπερώνετε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρετε ζεστό σε θερμοκρασία δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: