Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Σουφλέ ζυμαρικών με ζαμπόν και τυρί

Υλικά
1 κιλό ζυμαρικά λαζάνια
15 φέτες ζαμπόν
10 φέτες μπέικον
1 φλιτζάνι ξηρή μυζήθρα τριμμένη
1 φλιτζάνι μανιτάρια χοντροκομμένα
2 φλιτζάνια γκούντα τριμμένη
2 αυγά
Αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι γάλα
6 κουταλάκια βούτυρο


Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαζάνια σε νερό με αλάτι τα σουρώνουμε και τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα, ρίχνουμε την μυζήθρα και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε με τα λαζάνια.
Σε ταψί βάζουμε τα μισά λαζάνια και από πάνω το ζαμπόν, τα μανιτάρια  και το μπέικον.
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα λαζάνια και ρίχνουμε το γκούτα τυρί στο τέλος.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: