Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πώς να μαγειρέψετε το κρέας από λουκάνικα

Το κρέας από τα λουκάνικα μπορεί να μας δώσει ένα γευστικότερο συμπλήρωμα σε πολλές συνταγές.

Εδώ θα δούμε πώς το κάνουμε.
Για να αφαιρέσετε το κρέας από το περίβλημα, κόψτε κάτω από την πλευρά του κάθε λουκάνικου.
 Ξεφλουδίστε προς τα πίσω το περίβλημα και αφαιρέστε το κρέας.


Μαγειρέψτε το κρέας με τον ίδιο τρόπο όπως τον κιμά χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι για να διασπάστε τα κομμάτια και ψήστε μέχρι να ροδίσουν.



Βάλτε το κρέας πάνω από σε κομμένες φέτες τυρί στη συνέχεια ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και η βάση να είναι τραγανή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: