Το κρέας από τα λουκάνικα μπορεί να μας δώσει ένα γευστικότερο
συμπλήρωμα σε πολλές συνταγές.
Εδώ θα δούμε πώς το κάνουμε.
Για να αφαιρέσετε το κρέας από το περίβλημα, κόψτε κάτω από
την πλευρά του κάθε λουκάνικου.
Ξεφλουδίστε προς τα πίσω
το περίβλημα και αφαιρέστε το κρέας.
Μαγειρέψτε το κρέας με τον ίδιο τρόπο όπως τον κιμά χρησιμοποιώντας
ένα ξύλινο κουτάλι για να διασπάστε τα κομμάτια και ψήστε μέχρι να ροδίσουν.
Βάλτε το κρέας πάνω από σε κομμένες φέτες τυρί στη συνέχεια
ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και η βάση να είναι τραγανή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου