Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Μαριναρισμένη φέτα

Υλικά
500 γραμ. φέτα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
1/2 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
2 κουταλιές σούπας λεμόνι
500 γραμ. ελιές Καλαμών
ψωμί για συνοδεία

Εκτέλεση
Κόβουμε τη φέτα σε κύβους 2 εκατοστών. Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο, ρηχό πιάτο.
Ψεκάστε με το λάδι, βάλτε πιπέρι την ρίγανη και τέλος το λεμόνι.

Συμπληρώστε με τις ελιές και σερβίρετε με φρέσκο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: