Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μιλφέιγ ντομάτα και κατσικίσιο

Υλικά
8 ώριμες ντομάτες
100 γραμ. τυρί φέτα
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
βασιλικό

συμπλήρωμα
50 γραμ. σιμιγδάλι

50 γραμ. αλεύρι
40 γραμ κρύο βούτυρο σε μικρά κομμάτια
15 μαύρες ελιές ψιλοκομμένες

Εκτέλεση
Για την ζύμη συμπληρώματος ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχετε μια λεία πάστα.


Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την βάζουμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 10 λεπτά 180 °. Όταν ψηθεί το σπάμε σε κομμάτια.
Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες. Ενδιάμεσα βάζουμε φετάκια από τυρί φέτα και φτιάνουμε έναν πυργίσκο.



Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το πιπέρι, το αλάτι και κομμάτια από την ζύμη ελιάς συμπληρώνουμε με μερικά φύλλα βασιλικού τριμμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: