Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ψημένες ντομάτες με σκόρδο και τυρί

Υλικά
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε τέσσερις φέτες
1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/4 φλιτζανιού τριμμένη φρυγανιά
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
1-2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την παρμεζάνα και τα ψίχουλα ψωμιού.
Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και πασπαλίστε το με ελαιόλαδο και βάλτε τις φέτες ντομάτας. Πασπαλίζουμε με το σκόρδο.

Στη συνέχεια, βάζουμε το μίγμα παρμεζάνας και τριμμένη φρυγανιά. Στη συνέχεια, το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και αφήστε το να ψήνουν από τις ντομάτες περίπου 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: