Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ομελέτα σπαγγέτι

Υλικά
250 γραμ. μακαρόνια
4 αυγά
150 γραμ μοτσαρέλα
1 Μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια
100 γραμ σαλάμι
40 γραμ τριμμένη παρμεζάνα
4-5 φύλλα βασιλικού
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
μαύρο πιπέρι
αλάτι


Εκτέλεση
Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα, κρυώστε κάτω από τρεχούμενο νερό, στραγγίστε και πάλι και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τυρί παρμεζάνα, τα φύλλα βασιλικού, μια πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ρίξτε το πάνω από τα μακαρόνια.
Προσθέστε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια και το σαλάμι κομμένο σε κύβους και ανακατέψτε καλά.
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι ρίχνουμε 5-6 κουταλιές της σούπας λάδι, μόλις κάψει ρίχνουμε τα μακαρόνια και απλώστε τα στο τηγάνι με ένα πιρούνι.

Μαγειρέψτε την ομελέτα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά, γυρίστε την ομελέτα σκεπάστε και ψήστε για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: