Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Κρέμα καφέ


Υλικά
200 ml κρέμα γάλακτος
50 ml δυνατό καφέ
2 κουταλιές σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
μπισκότα τύπου πτι μπερ



Εκτέλεση
Πρώτα προετοιμάσει τον καφέ που θα χρησιμοποιηθεί και αφήστε να κρυώσει τελείως.


Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη σε σαντιγί και όταν αρχίσει και πήζει προσθέσετε όλο τον καφέ με τη μία και συνεχίζουμε το χτύπημα σε υψηλή ταχύτητα.


Η κρέμα καφέ είναι έτοιμη όταν φτάσει η συνοχή της πολύ αφρώδη και συμπαγής.
Η επεξεργασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Θα είναι φυσιολογικό αν στην αρχή η κρέμα φαίνεται σαν κομμένη, στην πραγματικότητα, αυτό είναι μόνο το ένα βήμα στη διαδικασία.



Σερβίρετε την κρέμα του καφέ με μπισκότα τύπου πτι μπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: