Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Κρέμα καραμέλα βουτύρου

Υλικά
1 1/3 φλιτζάνι συμπυκνωμένο γάλα
40 γραμ. ψιλοκομμένο Βούτυρο
1/4 φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση
Τοποθετήστε το συμπυκνωμένο γάλα, το βούτυρο και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Χτυπάμε συνεχώς για 6 έως 8 λεπτά ή μέχρι το μίγμα να πήξει και σκουραίνει ελαφρά.

Αφαιρέστε από τη φωτιά και αποθηκέψτε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: