Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Μάφιν με σπανάκι, λιαστή ντομάτα και Κατσικίσιο Τυρί


Υλικά
8 μεγάλα αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι πιπέρι
1 φλιτζάνια Σπανάκι
3/4 φλιτζάνι σοταρισμένα μανιτάρια
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένες Λιαστές Ντομάτες
1/4 κιλού μαλακό κατσικίσιο τυρί φέτα

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς
Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι για muffin ή ατομικές θήκες.

Ανακατεύουμε μαζί τα αυγά και το γάλα το σπανάκι και μανιτάρια και γεμίζουμε τις θήκες των μέρφιν.
Βάλτε στις κορυφές στις θήκες τις λιαστές ντομάτες και το τριμμένο τυρί κατσικίσιο.
Ψήστε για περίπου 25 λεπτά, ή μέχρι τα αυγά να ψηθούν και να πάρουν χρώμα.

Αφήστε να κρυώσουν για πέντε λεπτά, στη συνέχεια, βγάλτε τα σε μια πιατέλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: