Πολλές φορές όταν φτιάχνουμε πίτα μας περισσεύει τα
κομμάτια που αφαιρούμε από φύλλο κρούστας ή ξεχαστήκαμε και μας ξεράθηκε.
Μια ιδέα για να μη το πετάξουμε.
Υλικά
1 Ξεραμένο φύλλο κρούστας
1 αυγό
1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
1 κουταλάκι γλυκού κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα ξερά κομμάτια φύλλο κρούστας και τα τρίβουμε με
το χέρι σε χοντρά κομμάτια.
Σε μπόλ βάζουμε το τρίμμα φύλλου, το τυρί, το αυγό , το
κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
Παίρνουμε με κουτάλι μίγμα και το βάζουμε σε ταψί που έχουμε
στρώσει χαρτί ψησίματος.
Ψεκάζουμε με λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο για 15 –
20 λεπτά.
Σερβίρουμε με διάφορες πικάντικες σάλτσες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου