Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Βουτήματα με φύλλο κρούστας και τυρί

Πολλές φορές όταν φτιάχνουμε πίτα μας περισσεύει τα κομμάτια που αφαιρούμε από φύλλο κρούστας ή ξεχαστήκαμε και μας ξεράθηκε.
Μια ιδέα για να μη το πετάξουμε.

Υλικά
1 Ξεραμένο φύλλο κρούστας
1 αυγό
1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
1 κουταλάκι γλυκού κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά σούπας βούτυρο

Εκτέλεση
Παίρνουμε τα ξερά κομμάτια φύλλο κρούστας και τα τρίβουμε με το χέρι σε χοντρά κομμάτια.
Σε μπόλ βάζουμε το τρίμμα φύλλου, το τυρί, το αυγό , το κύμινο, αλάτι και πιπέρι.

Παίρνουμε με κουτάλι μίγμα και το βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος.
Ψεκάζουμε με λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο για 15 – 20 λεπτά.

Σερβίρουμε με διάφορες πικάντικες σάλτσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: