Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Βαρκάκια πιπεριάς με μπέικον


Υλικά
20 μεγάλες πιπεριές κομμένες στην μέση χωρίς τα σπόρια
20 λωρίδες μπέικον
250 γραμ. Τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
1/4 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι καγιέν
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Πλύνετε και καθαρίστε τις πιπεριές κόψτε τις κατά μήκος και βάτε την σε ταψί που έχετε βάλει αλουμινόχαρτο με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω και ψήστε μέχρι να μαλακώσουν λίγο, 3-5 λεπτά.
Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα άλλο ταψί και Ψήστε μέχρι να φύγει το λίπος.


Ανακατεύετε τα τυριά, το σχοινόπρασο, πιπέρι καγιέν, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
Βάζετε από ένα κουτάλι της σούπας σε κάθε μισή πιπεριά.
Τυλίξτε κάθε μια λωρίδα μπέικον και στερεώστε την με οδοντογλυφίδες.

Βάλτε τις στο ταψί και ψήνουμε μέχρι μπέικον να είναι τραγανό και τα τυριά να λιώσουν περίπου 10-12 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: