Υλικά
500 ml νερού
750 ml κόκκινο κρασί
400 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
100 γραμ. κακάο
2 τεμάχια κανέλα
4 αστεροειδή Γλυκάνισα
250 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας
2 μανταρίνια ή πορτοκάλια (κομμένα σε τέταρτα)
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Βάζουμε το νερό, την ζάχαρη, το κακάο, την κανέλα το γλυκάνισο
και ζεσταίνουμε ρίχνουμε τη σοκολάτα.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι η σοκολάτα να
λιώσει.
Προσθέστε το μανταρίνι ή πορτοκάλι και δεντρολίβανο και
αφήνουμε για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και το ζεσταίνετε σε χαμηλή
φωτιά.
Σερβίρετε ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου