Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 φλιτζάνι τυρί κρέμα
1/4 φλιτζάνι μαρμελάδα (εδώ βάλαμε βατόμουρο)
1 αυγό χτυπημένο για επάλειψη
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το φούρνο σε 250°.
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα κόβουμε την σφολιάτας σε τετράγωνα
κομμάτια.
Τοποθετήστε το τυρί κρέμα 1 κουταλάκι γλυκού στο κέντρο και στην
κορυφή 1/2 κουταλάκι γλυκού μαρμελάδα.
Διπλώστε τις γωνίες της ζύμης προς το κέντρο και το
σφραγίζουμε στην κορυφή.
Αλείψτε με χτυπημένο αυγό και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, ή
μέχρι να ζύμη είναι χρυσή. Σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου