Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ντιπ τυρί τσένταρ καυτερό


Υλικά
1/2 κιλό τυρί τσένταρ τριμμένο
2 κουταλάκια του γλυκού αραβοσίτου Νισεστέ
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές γάλα εβαπορέ
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
2 καυτερή πιπεριά
Αλάτι

Εκτέλεση
Στο μπλέντερ βάζουμε τις καυτερή πιπεριά και την κόκκινη καθαρισμένες και χωρίς τα σπόρια τους.

Ανακατεύουμε σε μπόλ το τυρί με το νισεστέ.


Σε κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα εβαπορέ και το γιαούρτι να πάρουν μια βράση.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει το τυρί και να ενοποιηθεί.


Αφήστε να κρυώσουν και ανακατέψτε τις ψιλοκομμένες πιπεριές από το μπλέντερ και την μαγιονέζα. Διορθώστε την γεύση με αλάτι και μεταφέρετε σε ένα μπολ και σερβίρετε αμέσως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: