Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Γεμιστές Πιπεριές με τόνο


Υλικά
2 κονσέρβες τόνου σε λάδι στραγγισμένες
8 αντζούγιες σε λάδι στραγγισμένες
1 1/2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
1/4 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
10 κόκκινες, πράσινες και κίτρινες στρογγυλές πιπεριές

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τον τόνος, τις αντσούγιες και τις αναμειγνύεται με το 1/3 φλιτζανιού λάδι, τη φρυγανιά, την κάπαρη, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
Γεμίζουμε την κάθε μία πιπεριά με το μείγμα τόνου.
Τις μεταφέρουμε σε ταψάκι ψιλού μεγέθους ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι πάνω από τις πιπεριές.

Βάζουμε τις πιπεριές και μαρινάρουμε για τουλάχιστον 8 ώρες για να μαριναριστούν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: