Υλικά
1/2 φλιτζάνι σταφίδες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
11/2 κιλό μικρά ξεφλουδισμένα κρεμμύδια
1/4 φλιτζάνι ξύδι Βαλσάμικο
11/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Αλάτι
Εκτέλεση
Βάλτε τις σταφίδες σε ένα μικρό μπολ, σκεπάζουμε με ζεστό
νερό και αφήστε τις να μαλακώσουν για 30 λεπτά.
Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε τα κρεμμύδια,
μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν, 8-10 λεπτά.
Χύστε από το νερό και στραγγίστε σταφίδες.
Προσθέστε τις σταφίδες, το ξύδι και τη ζάχαρη και το αλάτι
ανακατεύοντας μέχρι να δέσει η σάλτσα, 2-3 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου