Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σούπα με Τυρί φέτα

Υλικά
1 λιτρο ζωμό κότας ή βοδινού
600 γραμ. τυρί κρέμα
200 γραμ. αρακά
200 γραμ. καλαμπόκι
100 γραμ. καρότα
1 κρεμμύδι
Κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
τυρί φέτα

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λαχανικά για 20 λεπτά με τον ζωμό κότας.
Πολτοποιούμε τα λαχανικά, κρατάμε 2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι για το σερβίρισμα.
Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε για 3 λεπτά και σερβίρουμε με την φέτα σε τρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: