Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Κρέμα μελιού (γέμιση σε μπισκότα και τούρτες)


Υλικά
1 λίτρο πλήρες γάλα
150 γραμ. ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας άμυλο (νισεστέ)
1 κουταλιά σούπας μέλι
2.1 κουταλιά γλυκού  σόδα
1/8 κουταλιά γλυκού αλάτι
φουντούκια

Εκτέλεση


Σε λίγο κρύο γάλα διαλύουμε το νισεστέ  βάζουμε σε κατσαρόλα σε μπέν μαρί ζεσταίνουμε προσθέτοντας το υπόλοιπο γάλα.


Προσθέστε τη ζάχαρη, το μέλι, το αλάτι και τη σόδα.


Μαγειρέψτε και ανακατέψτε ... θα αρχίσει να παίρνει χρώμα


Μαγειρέψτε και ανακατέψτε ....μέχρι να πάρει ένα σκούρο χρώμα



Μετά από 2 ώρες. θα δέσει τελικά.  Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέστε σκόνη φουντούκια 100-200 γραμμάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: