Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ροζ ντιπ για κράκερ, πατάτες ή αλμυρά κουλούρια


Υλικά
1 φλιτζάνι ψημένα παντζάρια σε κύβους
1 κουταλιά σούπας ξύδι
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
2 φλιτζάνια τυρί μασκαρπόνε
Αλάτι
Κόκκινο τσίλι (ανάλογα πόσο καυτερό το θέλουμε)


Εκτέλεση
Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε κύβους.


Βάζουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ να γίνουν κρέμα.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί το μασκαρπόνε με αλάτι Παντζάρια και το πιπέρι.



Βάζουμε σε ποτήρια ή μπόλ και σερβίρουμε με κράκερ, πατάτες ή αλμυρά κουλούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: