Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Φύλλα σοκολάτας για το γαρνίρισμα



Υλικά
σοκολάτα
διάφορα μη τοξικά φύλλα




Εκτέλεση
Διαλέγουμε φύλλα από φυτά που να είναι μη τοξικά (πορτοκαλιάς λεμονιάς δάφνη)


Τα πλένουμε

Τα στεγνώνουμε


Λιώνουμε σε μπέν μαρί την σοκολάτα και με πινέλο αλείφουμε την μια πλευρά τους (για να έχουν σχέδιο διαλέγουμε την πλευρά με τα νεύρα.


Αφήνουμε τα φύλλα για 30 λεπτά να κρυώσει η σοκολάτα.



Αφαιρούμε τα φύλλα με προσοχή από την σοκολάτα και έχουμε έτοιμα τα φύλλα για την διακόσμηση μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: