Υλικά
200 γραμ. αλεσμένα αμύγδαλα (αλεύρι αμυγδάλου)
200 γραμ/ ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι αυγού
1 σοκολάτα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την ζάχαρη άχνη, το αλεύρι αμυγδάλου και
ασπράδια αυγών και κάνουμε μια ζύμη, ελαστική
ανοίγουμε σε φύλο 1 και κόβουμε με κουπ πατ
μπισκότων σε σχήμα καρδιάς ή άλλα
σχήματα.
μπορούμε να βάλουμε καλαμάκια πριν το ψήσιμο για να μπορούν
να διακοσμήσουν αλλά και για τα παιδιά.
Ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν και τα βουτάμε σε
σοκολάτα που έχουμε λιώσει σε μπέν μαρί.
Αφήνουμε να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και να στραγγίξουν προσθέστε
διακόσμηση της επιλογής σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου