Υλικά
3 κρόκοι αυγών
150 γραμ. ζάχαρη άχνη
1 κομμάτι βανίλια
150 γραμ. σοκολάτα
250 ml κρέμα γάλακτος
300 ml ρούμι ή ρακί
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια.
Ψήσετε σε μπέν μαρί τη σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος.
Βάζουμε σιγά σιγά τον αφρό αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να
πήξει.
Αφήνουμε να κρυώσει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Τέλος,
ρίξτε την ρακί ή το ρούμι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου