Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σνίτσελ από κιμά


Υλικά
500 γραμ. χοιρινό
100 γραμ. σκληρό τυρί
1 κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
φρυγανιά
αλεύρι
2 ολόκληρα αυγά
λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε μπόλ βάζουμε τον κιμά το κρεμμύδι ψιλοκομμένο το πιπέρι το τυρί και ζυμώνουμε.



Χαρίζουμε σε μπαλάκια και κάθε μπαλάκι θα το ανοίξουμε σε ψιλό μπιφτέκι.



Σε πιάτα βάζουμε το αλεύρι σε άλλο το τα αυγά χτυπημένα και στο τελευταίο την φρυγανιά.
Περνάμε τα μπιφτέκια από το αλεύρι μετά από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά.



Τηγανίζουμε σε μέτρια καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: