Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ψωμί μαργαρίτα με τυρί και ζαμπόν


Υλικά
1 φρατζόλα ψωμί κομμένο σε φέτες
4 αυγά
3 ντομάτες
150 γραμ. ζαμπόν
150 γραμ. τυρί
100 γραμ. βούτυρο
150 ml γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε ομοιόμορφες φέτες.
αλείψτε κάθε φέτα με βούτυρο.


Στη συνέχεια βάζουμε τις φέτες σε ένα λαδωμένο στρογγυλό ταψί να φτιάχνει μία μαργαρίτα.


Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.


Βάζουμε ανάμεσα στις φέτες ψωμιού από μία φέτα τυριού, ζαμπόν και ντομάτας.


Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τις φέτες του ψωμιού με ντομάτα και το ζαμπόν.


Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.



Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να κάνουν ένα τραγανό ψημένο πιάτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: