Υλικά
2 ξυλάκια κανέλα
5-6 καρφάκια γαρίφαλο
1 λίτρο ρακί
3 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι μέλι (ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλετε)
1 κουταλιά σούπας νερό
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζετε την ζάχαρη, το νερό, τα γαρίφαλα και την
κανέλα και ζεσταίνετε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Ρίχνετε το μέλι και αφήνετε μέχρι να πάρει βράση.
Κατεβάζετε από την φωτιά και ρίχνετε ένα φλιτζάνι ρακί.
Αφήνετε να κρυώσει και συμπληρώνετε με το υπόλοιπο ρακί. Δοκιμάζετε
για την γλυκύτητα που θέλετε.
Βάζετε σε μπουκάλι που να κλίνει καλά και ανακινείτε
καθημερινά για 3 μέρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου