Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μπισκότα Αμύγδαλου με Espresso


Υλικά
1 κουταλιά σούπας στιγμιαίο καφέ Espresso
3 κουταλάκια γλυκού νερό
3 φλιτζάνι (ή 360 γραμμάρια) τριμμένο αμύγδαλο σε σκόνη
1 φλιτζάνι (ή 220 γραμμάρια) ζάχαρη
3 ασπράδια αυγών ελαφρώς χτυπημένα
1/2 φλιτζάνι κόκκους καφέ
Κόκκους καφέ για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βάλτε σε ένα ταψί λαδόκολλα.


Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τον καφέ με το νερό μετά ανακατέψτε τα αμυγδαλωτά γεύμα, καφές, ζάχαρη, ασπράδια αυγών και να σχηματίσουν μια πάστα.
Ζυμώνουμε το μείγμα σε μπισκότα μπάλες και τοποθετούμε στο ταψί  ολοκληρώνοντας το καθένα με ένα κόκκο εσπρέσο στο κέντρο.
Ψήστε τα μπισκότα για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν ελαφρώς σφιχτά στην αφή και να ροδίσουν στο κάτω μέρος.

Φυλάξτε σε ένα αεροστεγές δοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: