Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ψημένο ψωμί με λιωμένο τυρί και λουκάνικο


Υλικά
2 χωριάτικα Λουκάνικα Αφαιρέστε το έξω περίβλημα
1 Μπαγκέτα ψωμί, κομμένο σε φέτες 12
Ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί που λιώνει
1 1/2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φασκόμηλο
πιπέρι

Εκτέλεση
Ανοίξτε το λουκάνικο και αφαιρέστε το έξω.


Με το πιρούνι διαλύστε το κρέας και βάλτε το σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 5 έως 7 λεπτά.

Τοποθετήστε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψί, και ψήστε ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
Λαδώστε την μία πλευρά από τις φέτες ψωμιού.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το τυρί, το λουκάνικο, το φασκόμηλο, και μαύρο πιπέρι.


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Καλύψτε κάθε φέτα ψωμιού με το μείγμα τυριού, στη συνέχεια, τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 8 έως 10 λεπτά.

Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: