Υλικά
4 κομμάτια φιλέτα κοτόπουλου
αλάτι
2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά
1/2 φλιτζάνι σουσάμι
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
Μαρινάτα:
1 κομμάτι φλούδα και χυμό ενός πορτοκαλιού
1 κουταλιά σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας ξύδι Βαλσάμικο
2 κουταλιές σούπας λάδι
1 κουταλιές γλυκού καυτερό τσίλι
Εκτέλεση
Ετοιμάστε τη μαρινάδα αναμιγνύοντας όλα τα υλικά .
Βάζουμε το στήθος κοτόπουλου το βάζουμε στην μαρινάδα για
λίγες ώρες, αλλά κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.
Βάζουμε σε πιάτο το σουσάμι και σε άλλο την τριμμένη
φρυγανιά.
Βάζουμε σε ταψί λαδόκολλα και περνώντας από την μαρινάδα τα
βάζουμε στην φρυγανιά και μετά στο σουσάμι.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 ° για περίπου 20-25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου