Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Χοιρινό παϊδάκια με μυρωδικά


Υλικά
4 χοιρινά παϊδάκια με κόκαλο
1/3 φλιτζάνι εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
1 κουταλιές σούπας λεμονοθύμαρο
1 κουταλιά σούπας μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
1/2 κουταλιά σούπας φασκόμηλο
αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε όλα τα μυρωδικά από την αρχή για να αρωματιστεί το τηγάνι μας και το λάδι.
Βάζουμε και τηγανίζουμε τις μπριζόλες για 3 έως 4 λεπτά από τη μία πλευρά.
Γυρίστε τις μπριζόλες και μαγειρεύουμε άλλα 3 έως 4 λεπτά ή μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για άλλα 20 λεπτά.

Πασπαλίζουμε με αλάτι της θάλασσας, και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: