Υλικά
4 φιλέτα ψαριών
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι σόδα ή μπύρα
2 αυγά
5-6 κουταλιές σούπας αλεύρι
2 κουταλιές σούπας σουσάμι
1 κουταλιά γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά γλυκού καρύδια σκόνη
Εκτέλεση
Ετοιμάστε κουρκούτι.
Σε μπόλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα προσθέτουμε την μπύρα ή
την σόδα. Αν δεν το κάνετε μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα μπέικιν πάουντερ.
Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να γίνει λεία νερουλή λεπτή
ζύμη, όπως για τηγανίτες. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και σπόρους.
Βάζουμε στα φιλέτα του ψαριού αλάτι. Τα βυθίζουμε στο
κουρκούτι ....
Και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σερβίρετε τις πατάτες, σάλτσα. Μπορούμε να κάνουμε μια ελαφριά
σκορδαλιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου