Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Κρασάτη πανσέτα με φασκόμηλο


Υλικά
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
5-6 κομμάτια πανσέτα ψιλοκομμένη
3/4 φλιτζάνι Ερυθρός Ξηρός Οίνος
10 μεγάλα φύλλα φρέσκο φασκόμηλο

Εκτέλεση

Σε ένα πολύ μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, στη συνέχεια, μαγειρέψτε την πανσέτα σε μέτρια φωτιά μαζί με το φασκόμηλο,
μέχρι η πανσέτα να πάρει χρώμα, αλλά να μην είναι ακόμη τραγανή, περίπου 5 λεπτά.


Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι το κρασί έχει απορροφηθεί εντελώς.

Σερβίρετε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: