Υλικά
3 μεγάλες πατάτες
200 γραμ. μπέικον αγγλικά
3 αυγό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους μέχρι να μαλακώσουν, αφήστε τις να κρυώσουν και αφαιρέστε την φλούδα.
Ανοίγουμε τις πατάτες με ένα κουτάλι από την επάνω μεριά
αφήνοντας μια τρύπα που θα βάλουμε μέσα φέτες μπέικον.
Στην τρύπα μέσα στο μπέικον θα βάλουμε από ένα αυγό και θα
ρίξουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Την ποσότητα τις πατάτας που αφαιρέσαμε βάζουμε λουρίδες
τυρί και πατάτα και τα τυλίγουμε με μπέικον και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα.
Βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C για περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρεται με σάλτσα λαχανικών για γαρνιτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου