Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ψητά Σπαράγγια με προσούτο


Υλικά
1 κιλό σπαράγγια
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
1/4 κιλού κομμένο σε λεπτές φέτες προσούτο

Εκτέλεση
Πλένετε και στεγνώνετε τα σπαράγγια, και στη συνέχεια κόψτε το κάτω σκληρό κομμάτι από τα σπαράγγια.
Περάστε τα από το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Κόψτε κάθε φέτα προσούτο σε φέτες κατά μήκος.
Τυλίξτε μια φέτα προσούτο γύρω από το κάθε σπαράγγι πιέζοντάς το να κολλήσει.

Μαγειρέψτε στο γκριλ σε μέτρια χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα σπαράγγια, περίπου 5 έως 7 λεπτά, γυρίζοντας συχνά. σερβίρετε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: